Internet club Fanatik

Telefon:
(022) 222-361

RU RO  EN 
DESPRE CLUB SERVICII NOUTĂŢI GALERIE CONTACTE
 

Internet Club Fanatik distruge stereotipurile!

Astăzi, un Internet club nu semnifică doar calculatoare cu acces în lumea internetului, de aceea în Internet clubul nostru, vi se garantează nu numai o viteză mare de internet dar şi de asemenea, funcţionarea stabilă a tuturor programelor şi serviciilor, precum şi o varietate largă de dispozitive tehnice necesare (camere web, microfoane, căşti, etc).

Dacă V-aţi săturat de Internet café-uri sumbre şi neîngrijite, dacă V-aţi săturat de o deservire inadecvată şi de o funcţionare proastă a calculatoarelor, atunci toate drumurile duc spre noi!
Internet clubul Fanatik oferă la dispoziția Dvs cele mai performante calculatoare, un nivel înalt de deservire, precum şi o gamă largă de servicii.

CARACTERISTICILE CALCULATOARELOR:

Monitor: 22''Widescreen Samsung
Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400(2,67 Ghz) Cpu
Memoria operativă: 4Gb RAM DDR-2
Videocartela: Ge Force GTX275 896 Mb DDR3 (448 Bit)

Internet clubul este dotat cu tehnologii de ultimă oră. Clubul este alcătuit din 3 săli confortabile şi 70 de calculatoare ultraperformante.

PLANUL CLUBULUI:

Telefonaţi-ne şi rezervaţi-vă
locul preferat.

Internet café-ul Fanatik vă garantează o atmosferă placută şi un personal amabil. Personalul înalt calificat al clubului cu cea mai mare plăcere va ajuta începătorii să distingă toate subtilităţile internetului: de a crea o căsuţă poştală electronică sau de a înregistra un cont pe site, de a găsi informaţii corecte. Vă aşteptăm 24/24, 7 zile din săptămînă.

 


© 2010 Fanatik
e-mail: club@fanatik.md

Developed by Legco